Новини Конотоп

Лікування алкоголізму та наркоманії у стаціонарі в Одесі

Лікування алкоголізму та наркоманії у стаціонарі в Одесі

У наркологічній клініці “Амулет” в Одесі ми розуміємо, наскільки важко боротися з такими серйозними залежностями, як алкоголізм та наркоманія. Досвід показує, що спроби вилікуватися від них за допомогою народних засобів не тільки марні, але й можуть значно погіршити стан пацієнта, що загрожує серйозними наслідками.

Найкраще, якщо лікування проходитиме під контролем фахівців. У нашій клініці “Амулет” доступна послуга “виклик нарколога додому”, який зможе надати першу необхідну допомогу та розробити індивідуальний план лікування. Якщо ситуація ускладнена або якщо пацієнт висловлює бажання, ми пропонуємо продовжити лікування в стаціонарі, де можна отримати комплексну медичну підтримку в повному обсязі.

Діагностика у стаціонарі

У клініці ” Амулет” у місті Одеса діє послуга “лікування алкоголізму в стаціонарі“, наш лікар-нарколог проведе ретельний огляд та інтерв’ю. Огляд пацієнта дозволяє оцінити його фізичний стан, зовнішній вигляд та поведінку. За допомогою фонендоскопа лікар вивчає роботу серця та легень пацієнта, а методи пальпації та перкусії використовуються для перевірки стану внутрішніх органів, таких як печінка та нирки.

Під час бесіди з пацієнтом нарколог уточнює такі моменти:

  1. Скільки часу пацієнт вживає алкоголь чи наркотики.
  2. Яка щоденна доза вживання.
  3. Чи є у пацієнта періоди тверезості та яка їхня тривалість.
  4. Наявність супутніх захворювань.

Завдання нарколога — не лише діагностувати стан пацієнта, а й мотивувати його на процес лікування та звільнення від залежності. Ґрунтуючись на зібраних даних, нарколог розробляє персоналізований план лікування.

Лікування в наркологічному стаціонарі

Ми пропонуємо комплексну терапію “лікування наркоманії в стаціонарі“, включаючи алкогольну та наркотичну. Наш підхід до лікування включає декілька ключових етапів:

  1. Детоксикація : На цьому етапі ми видаляємо токсини з організму, використовуючи методи, такі як інфузійна терапія, лазерна детоксикація, плазмаферез та озонотерапія для швидкого поліпшення стану пацієнта.
  2. Медична підтримка : Акцент робиться на відновлення функцій органів, що найбільше постраждали від вживання шкідливих речовин. Зокрема, ми дбаємо про серцевий м’яз, щоб запобігти розвитку токсичної кардіоміопатії та інфаркту, а також підтримуємо роботу печінки та нервової системи.
  3. Психологічна допомога Цей етап спрямований на усунення психологічних проблем, таких як депресія, безсоння, надмірна збудливість і тривожність.
  4. Психотерапія : Основний етап, націлений на подолання психологічної залежності та відновлення психічного здоров’я.
  5. Кодування : За бажанням пацієнта ми проводимо кодування, щоб тимчасово усунути потяг до алкоголю або наркотиків, завершуючи курс лікування.

Більш детальну інформацію про клініку та наші послуги ви можете знайти на нашому сайті або відвідати нас за адресою: Україна, Одеса, вулиця Польська 16а.

Телефон для зв’язку: +380951030505

До наказу Міністерства охорони здоров’я
України «Про ліцензування медичної
практики» від 05.01.2024 № 33

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я!!!

Схожі публікації