Середа, 23 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

Яку терасну дошку можна замовити в компанії Woodmart

Яку терасну дошку можна замовити в компанії Woodmart

Для облаштування тераси на приватній території, поруч із рестораном, басейном чи на іншому майданчику потрібен якісний і довговічний матеріал. Він має бути стійким до вологи, несприятливим до грибків, плісняви й розрахованим на певні навантаження.

Найкраще рішення для тих, хто бажає створити гарну й комфортну прибудову, – купити терасну дошку тут https://woodmart.ua/ua/terrasnaya-doska/. Компанія Woodmart пропонує покриття з деревно-полімерного композиту, екзотичних порід деревини, термоясеня або термососни.

Особливості терасної дошки з різних матеріалів

Одним із найпопулярніших для облаштування терас будь-якого призначення є деревно-полімерний композит, або ДПК. До складу цього матеріалу входять борошно з деревини, полімери (ПВХ, поліетилен та інші), антисептики, антипірени в ролі стабілізаційних добавок. Останні підвищують стійкість до негативних факторів.

Також для виготовлення терасної дошки використовують масив пресованої натуральної деревини. Можна вибрати покриття з екзотичних порід (на кшталт бамбука чи іроко) або місцевих (сибірської модрини). Це універсальний варіант, який підходить для монтажу не тільки на відкритому просторі, а й всередині приміщення (наприклад, у сауні).

Також можна придбати варіанти, виготовлені з термодеревини. Так називається натуральний матеріал, який проходить обробку під впливом температури, внаслідок чого точка горіння зростає. У результаті покриття стає стійким до зношення та стирання, набуває особливої міцності й гігроскопічності. Термодеревина коштує дешевше, ніж натуральний масив, проте не поступається йому в якості.

Чому купувати в компанії Woodmart – це вигідно

Організація працює на ринку з 2010 року, вона не тільки займається продажем матеріалів і комплектуючих, але й надає повний комплекс робіт із будівництва. Наразі це велика команда професіоналів, які допоможуть створити дизайн-проєкт, підібрати сировину відповідно до бюджету й побажань, у разі потреби здійснить реставрацію.

Інтернет-магазин WOODMART дає можливість придбати матеріали окремо, без послуги монтажу. Попередньо з ними можна ознайомитись не тільки на сторінках електронного каталогу. Для охочих дізнатися про дошку більше компанія пропонує такі послуги:

  • доставка зразків. У такому випадку менеджер відправляє невеликі частини покриття за вказаною клієнтом адресою. У такий спосіб замовник зможе оцінити зовнішній вигляд, структуру, текстуру. При цьому сплатити потрібно буде тільки за доставку;
  • виїзна презентація. Менеджер приїздить на вказану клієнтом адресу та демонструє зразки на місці. Це особливо зручно, коли хочеться підібрати матеріал, який гармонійно виглядатиме в поєднанні з іншими спорудами на ділянці;
  • презентація в шоурумі. Він знаходиться в с. Чайки. Його можна відвідати, щоб на місці ознайомитися з усім доступним асортиментом і дізнатися про нього більше.

Терасна дошка – оптимальний варіант для облаштування прибудови в приватному домоволодінні, поруч із рестораном, кафе, басейном. Компанія WOODMART пропонує широкий асортимент моделей із деревно-полімерного композиту, натурального масиву деревини або термодеревини. Попередньо є можливість переглянути й оцінити зразки.

Схожі публікації