Новини Охтирка

КАТАЛОГ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ БУДІВЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ: НОВИЙ КРОК ДО ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ

КАТАЛОГ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ БУДІВЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ: НОВИЙ КРОК ДО ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ

Раді поділитися важливою новиною для нашої громади та країни в цілому! У рамках проєкту тимчасової допомоги GIZ (Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit) розроблено Каталог українських виробників та складів будівельної продукції.

КАТАЛОГ УКРАЇНСЬКИХ ВИРОБНИКІВ БУДІВЕЛЬНОЇ ПРОДУКЦІЇ: НОВИЙ КРОК ДО ВІДБУДОВИ УКРАЇНИ Лінк: https://ndibk.com.ua/

Цей каталог стане важливим інструментом для відновлення пошкоджених внаслідок військових дій об’єктів та послужить основою для комплексної відбудови України у повоєнний час.

Каталог допоможе структурувати процеси виробництва та постачання будівельних матеріалів, відповідно до Закону України «Про надання будівельної продукції на ринку», забезпечуючи виконавчі органи, підрядників та донорів актуальною та якісною інформацією для ефективної відбудови.

Щиро дякуємо GIZ Ukraine: Resilient Society за підтримку та допомогу у зміцненні стійкості наших міст та громад у цей складний для країни період. Разом ми будуємо майбутнє!

We sincerely thank GIZ for their support and assistance in strengthening the resilience of our cities and communities during this challenging period for the country. Together, we are building the future!

Схожі публікації