Вівторок, 8 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Суми

У Ромнах поліцейські встановили чоловіка, який завдав смертельних тілесних ушкоджень знайомому

У Ромнах поліцейські встановили чоловіка, який завдав смертельних тілесних ушкоджень знайомому

Під час вживання спиртних напоїв між товаришами виник конфлікт. Один з чоловіків завдав ударів потерпілому, що призвело до його смерті. Слідчі поліції вже повідомили нападнику про підозру.

У вересні до поліції надійшло повідомлення від медичних працівників про те, що до лікарні з тілесними ушкодженнями без свідомості був доставлений 54-річний місцевий житель. На місце виклику негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції.

Під час проведення першочергових заходів, оперативники Роменського районного відділу поліції у взаємодії з працівниками управління карного розшуку ГУНП при співпраці з відділом кримінального аналізу встановили, що до спричинення тяжких тілесних ушкоджень причетний раніше судимий 41-річний знайомий потерпілого.

В день події обидва чоловіки гостювали у спільного знайомого, де всі разом вживали спиртні напої. Через деякий час господар будинку залишив своїх гостей, товариші ж продовжили спілкуватись. Пізніше між ними виникла суперечка. Підозрюваний наніс декілька ударів по голові та іншим частинам тіла, від чого потерпілий втратив свідомість. Через декілька тижнів чоловік, перебуваючи у лікарні, помер.

Слідчі Роменського районного відділу поліції за процесуального керівництва Роменської окружної прокуратури повідомили нападнику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Наразі вирішується питання щодо обрання відносно зловмисника запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

У Ромнах поліцейські встановили чоловіка, який завдав смертельних тілесних ушкоджень знайомому

Відділ комунікації поліції Сумської області

Схожі публікації