Вівторок, 8 Жовтня, 2024

ВІЙНА

Новини Шостка

У Шосткинській громаді батьки та учні понад 70 класів просять дозволити організувати навчання у найпростіших укриттях + Відео

У Шосткинській громаді батьки та учні понад 70 класів просять дозволити організувати навчання у найпростіших укриттях + Відео

Заклади освіти Шосткинської громади продовжують працювати у змішаному і дистанційному форматах. Про це на сьогоднішній апаратній нараді проінформувала начальник управління освіти Наталія Сергейко.

Враховуючи численні звернення батьків щодо можливості організації змішаного навчання  у найпростіших укриттях, минулого тижня керівниками навчальних закладів проведено опитування серед батьків та учнів. Серед 10 закладів загальної середньої освіти – а це 170 класів – учні і батьки 72 класів висловилися за навчання школярів в змішаному форматі у найпростіших укриттях.

Наталія Сергейко повідомила: управління освіти буде звертатися до виконкому з клопотанням щодо проведення засідання комісії з ТБ та НС і прийняття рішення з даного питання.

Міський голова Микола Нога наголосив на тому, що якщо батьки учнів просять, щоб їх діти навчались у змішаному форматі, то місцева влада піде назустріч, якщо сумніваються, є якісь побоювання, то діти навчатимуться у дистанційному форматі.

Подробиці – у сюжеті

Схожі публікації