Новини Охтирка

Підсумки тижня в культурі: головні події

Підсумки тижня в культурі: головні події

 В укритті Охтирської дитячої художньої школи імені Т.Г.Шевченка організована виставка творчих робіт викладачів та учнів «Абстракція в мистецтві». Виставка створена з метою популяризації сучасного мистецтва та підтримку талановитих учнів школи.

У «Мистецькому просторі» Охтирського краєзнавчого музею відбувся кінопоказ фільму «Фортеця Маріуполь» (режисерка – Юлія ГОНТАРУК) з фільмотеки Docudays UА у рамках роботи музейного кіноклубу “DOCUпанорама”.

У комунальному закладі «Охтирський міський центр культури і дозвілля «Кнєжа» відбувся захід, присвячений пам’яті краєзнавця, громадського діяча, члена Громадської ради Євгена МЕГЕРИ. Завдяки другові видатного охтирчанина Валентина СОЛОШЕНКА була організована фотовиставка робіт Євгена Мегери, про експонування якої він мріяв за життя. На світлинах рідна Охтирка, яку він не тільки палко любив, а й досліджував та популяризував її історичне минуле.

У рамках обласного «Книжкового форуму Сумщини» в Центральній бібліотеці КЗ «Охтирська публічна бібліотека» відбулася презентація книги охтирського поета Григорія Комісарова «Ми є. Ми вічно в світі будем».

З нагоди Дня захисників та захисниць України закладами культури Охтирської міської територіальної громади підготовлені та опубліковані відеопривітання на сторінках соціальних мереж та офіційному сайті Охтирської міської ради, організовані тематичні книжкові виставки.

В Охтирському краєзнавчому музеї презентовано виставку «Гомін війни».

Схожі публікації