Новини Конотоп

З 1 жовтня «Нова пошта» підняла тарифи

З 1 жовтня «Нова пошта» підняла тарифи

«Нова пошта» оновлює тарифи на доставку документів, посилок та вантажів. Тарифи піднялися в середньому на 10 грн. залежно від категорії посилки (мала, середня чи велика). Таку новину повідомляє «Нова пошта».

Водночас скасовуються деякі платежі – наприклад, комісію за оголошену вартість під час повернення посилок. Також клієнтам доступні безплатні послуги «Нової пошти»: безплатне легке повернення від покупця продавцю у разі, якщо товар не підійшов; безплатна переадресація посилки по Україні, поки посилка не приїхала в точку отримання; безплатна переадресація по місту, навіть якщо посилка вже прибула у місце отримання; безплатне пакування у фірмові пакети 0,5 кг, 1 кг, 2 кг, 4 кг та конверти для документів.

«Нова пошта» зазначає, що за час великої війни в Україні зросли ціни на енергоносії – електроенергію та паливо – які становлять суттєву частку у собівартості послуг, а також на інші речі. Так, споживчі ціни зросли на 7,5 %, а рівень інфляції становить 8,2 %.

З 1 жовтня діють такі тарифи:

  • Документи – 65 грн. У вартість уже входить фірмовий картонний конверт
  • Посилки до 30 кг. Ми можемо запакувати безкоштовно ваше відправлення у фірмовий пакет на 0,5 кг, 1 кг, 2 кг та 4 кг. Під час відправки через поштомат фіксована вартість пакування – 15 грн.

доставка по місту:

до 2 кг — 60 грн

до 10 кг — 90 грн

до 30 кг — 140 грн

доставка по Україні:

до 2 кг — 80 грн

до 10 кг — 110 грн

до 30 кг — 160 грн

  • Вантажі понад 30 кг

між відділеннями по місту + 0,5 грн/кг

між відділеннями по Україні: + 1 грн/кг

З повною тарифною сіткою можна ознайомитись за цим посиланням.

Схожі публікації