Новини Охтирка

Охтирський районний відділ ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» інформує

Охтирський районний відділ ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» інформує

Охтирський районний відділ ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ»  надає  інформацію про  проведену  роботу  фахівцями минулого  тижня:

(з 23   вересня   2024 р.    по  29  вересня  2024 р.)

За даними  екстрених  повідомлень зареєстровано:

 

  • Аскаридоз – 1;
  • Туберкульоз – 1;
  • Дерматофітія – 2;
  • Гострі кишкові інфекції – 2;
  • Хронічний вірусний гепатит С – 1;
  • ГРВІ – 76,  COVID 19 – 27.

 

По всім  випадкам  проведені   протиепідемічні  заходи.

 

Радіаційний фон на території м. Охтирка станом на 9.00 годину   30 вересня   2024 року.  Потужність поглиненої дози гамма – випромінювання (природний фон) становить  0,10  мкЗв/годину.

За проведеними замірами потужності поглиненої дози гамма – випромінювання показник природного радіаційного  фону на території м. Охтирка знаходиться в межах величин фону, який характерний для нашої території і не перевищує багаторічних значень природного радіаційного фону на території Сумської області.

За результатами проведених моніторингових досліджень в вересні 2024 року по м. Охтирка  (на перехрестях вулиць міста) в атмосферному повітрі фахівцями  Охтирського районного відділу  ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» були визначені концентрації  фенолу, формальдегіду, азоту діоксид, ангідриду сірчистого та вуглецю оксиду. Всі показники в межах допустимих рівнів відповідно до Державних медико – санітарних  нормативів   Гранично допустимі концентрації хімічних і біологічних речовин в атмосферному повітрі  населених  місць   № 813   від 10.05.2024 року.

 

Схожі публікації