Вівторок, 1 Жовтня, 2024

ВІЙНА

ГРОМАДА НА ВСІ 100! 3 години ago
Новини Ромни

ГРОМАДА НА ВСІ 100!

ГРОМАДА НА ВСІ 100!

Шановні мешканці Роменської громади!

Інформуємо вас, що наша громада буде брати участь у конкурсі «ГРОМАДА НА ВСІ 100».Це можливість реалізувати важливі і корисні місцеві ініціативи!

Організаторами конкурсу є ТОВ “СЛМ Новини” у партнерстві з програмою USAID DOBRE, ГО “Український Кризовий Медіа-Центр” та Global Communities.

Роменська громада планує представити у цьому конкурсі проєкт «Історико-культурний комплекс «Мазепа і Карл XII: Боротьба за свободу»🇺🇦, реалізація якого сприятиме висвітленню важливих історичних подій, що відбувалися на території Роменщини більше ніж три століття тому, та відновленню історичної справедливості.

Слідкувати за перебігом конкурсу і підтримати наш проєкт можна на фейсбук сторінці https://www.facebook.com/HromadaNaVsi100

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитись за посиланням: https://fakty.com.ua/hromady/

Фінальне голосування Експертного журі за громаду-переможницю, триватиме з 13 січня до 21 лютого 2025 року.

Громада-переможиця отримає для реалізації проєкту винагороду, вартість якої в гривневому еквіваленті не перевищуватиме 100 000 доларів США, в натуральній формі, тобто у вигляді майна (матеріалів, обладнання, товарів тощо) чи робіт/послуг, які буде придбано й передано Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE)

За повідомленням відділу з питань внутрішньої політики

Більше інформації на Telegram-каналі “Роменська громада” – https://t.me/romny_gromada

Схожі публікації