Новини Охтирка

Оздоровлення Захисників та Захисниць України

Оздоровлення Захисників та Захисниць України

Одним із першочергових завдань для органів місцевого самоврядування є відновлення фізичного та ментального здоров’я, як запоруки не лише гарного самопочуття, а й продуктивної соціальної та економічної реінтеграції ветеранів.

Тому Програмою соціального захисту Захисників і Захисниць України, які отримали поранення, членів сімей полонених та зниклих безвісти військовослужбовців на 2023 – 2024 роки передбачено відшкодування вартості санаторно-курортного лікування постраждалих Захисників і Захисниць України.

Оздоровлення Захисників та Захисниць України На цей напрямок з міського бюджету виділено 238,0 тис. грн. Вже 7 ветеранів війни оздоровилися у санаторно-курортних закладах на території України, які обрали самостійно.

Управління соціальної та ветеранської політики Охтирської міської ради запрошує звільнених за станом здоров’я Захисників і Захисниць України, які постраждали внаслідок бойових дій, для подання заяви на оздоровлення.

Оздоровлення Захисників та Захисниць України За отриманням роз’яснень та консультацій звертайтеся до відділу соціального обслуговування ветеранів війни управління соціальної та ветеранської політики Охтирської міської ради – вул. Перемоги, 1 каб. № 4. Телефон для довідок (05446) 4-15-36, 095-118-98-29.

Схожі публікації