Новини боксу

Промоутери Дюбуа не дійшли згоди стосовно реваншу з Джошуа

Промоутери Дюбуа не дійшли згоди стосовно реваншу з Джошуа

Фото: Getty Images Даніель Дюбуа з чемпіонським поясом IBF

Чемпіон світу IBF у надважкій вазі планує повернутися в ринг уже в лютому наступного року.

Даніель Дюбуа знову захищатиме свій титул IBF вже в лютому наступного року. Про це повідомив промоутер британського боксера Френк Воррен.

Водночас суперника для чемпіона світу у надважкій вазі досі не підібрали. За словами функціонера, він не проти аби це був реванш проти Антоні Джошуа.

“Я зовсім не проти цього. Для мене це не просто відчинені двері, я зніму двері з петель, і ми це зробимо. Якщо вони цього хочуть, вони це отримають, отримають миттєво.

Наступний бій Дюбуа відбудеться у лютому. Ми визначимо, проти кого він битиметься протягом наступного тижня або двох”, – наводить слова Воррена Boxing News 24/7.

Водночас співпромоутер Даніеля Дюбуа Боб Арум, заперечив слова свого колеги. За словами американця, він проти реваншу, і планує організувати об’єднавчий бій за титул абсолютного чемпіона світу.

“Це було те, чим раніше славилася надважка вага: виходять два великі хлопці, б’ють один одного і один з них нокаутує іншого. Хочу сказати, що це дуже хвилююче

Жодного реваншу – це марення Едді Хірна. Не було пункту про реванш, Дюбуа підписав контракт на два бої із саудівцями, і я справді думаю, що найкращий поєдинок для нього – проти переможця протистояння Ф’юрі та Усика, і саме це він і зробить”, – сказав Арум Fight Hub TV.

Нагадаємо, Даніель Дюбуа легко переміг Ентоні Джошуа нокаутувавши суперника в п’ятому раунді, до цього тричі відправивши його в нокдаун.

Раніше у Саудівській Аравії анонсували швидке повернення Джошуа в ринг.

 

Джерело

Схожі публікації