Понеділок, 23 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини футболу

Бєсєдін: Повернутися до збірної України – для мене це мета номер один

Бєсєдін: Повернутися до збірної України – для мене це мета номер один

Артем Беседин. Фото – Getty Images

Форвард Ордабаси Артем Бєсєдін поділився своїм бажанням повернутися до збірної України.

“Повернення до збірної України? Я знаю, що це буде. Для мене це мета номер один. Головне, якісно працювати, грати та забивати. Важливо, щоб не підводило здоров’я. А то після таких травм, як я отримав на Євро-2020, важко прийти до тями. Я навіть не знав, чи зможу далі виступати. І шлях відновлення був дуже непростим. Зараз я сповнений сил і бажання проявляти себе”.

За збірну України Бєсєдін дебютував у 20-річному віці, зігравши у листопаді 2016 року у товариському матчі проти Сербії.

З того часу Артем Бєсєдін зіграв 19 матчів і забив 2 м’ячі у футболці національної збірної. Її кольори він захищав на Євро-2020, отримавши тяжку травму коліна у грі 1/8 фіналу проти Швеції (2:1).

За основну команду київського Динамо Бесєдін виступав з 2015 по 2023 рік, сумарно провівши за цей час 143 матчі, записавши на свій рахунок 35 голів та 13 асистів. Форвард також здавався в оренду Металісту та кіпрській Омонії.

З 2023 року Бесєдін виступає в чемпіонаті Казахстану, захищаючи кольори Ордабаси. В нинішньому сезоні форвард провів 18 матчів у всіх турнірах, забивши 3 м’ячі. Ордабаси посідає 4-е місце у турнірній таблиці національної першості.

Джерело

Схожі публікації