Неділя, 22 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Ромни

СТІЙКІСТЬ ЧЕРЕЗ ТВОРЧІСТЬ: НАШІ ДІТИ МАЛЮЮТЬ МАЙБУТНЄ

СТІЙКІСТЬ ЧЕРЕЗ ТВОРЧІСТЬ: НАШІ ДІТИ МАЛЮЮТЬ МАЙБУТНЄ

#тиякКоординаційний центр КМУ / Mental Health UA

До Дня спільнодії в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я “Ти як?” за підтримки Олени Зеленської, учні художнього відділу Великобубнівської дитячої музичної школи Роменської міської ради (викладач Максим Коропець) створили особливі роботи, сповнені кольорів, мрій та надії.

У цьому відео показано, як діти через малюнки виражають свої почуття та знаходять внутрішню стійкість у непростий час. Творчість для них – це не просто фарби й папір. Це спосіб відчути підтримку, бути в гармонії із собою та світом, навіть коли навколо буря. Кожна робота – це маленька історія сили та натхнення, які допомагають їм долати виклики.

Малювання дарує учням можливість заспокоїти думки, знайти емоційну рівновагу та виразити те, що складно сказати словами. Завдяки мистецтву вони розвивають внутрішню стійкість і вчаться долати труднощі.

Дивіться відео та підтримуйте молодих талантів, які через творчість відкривають світ любові та надії!

Проєкт реалізовано у межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я – ініціативи першої леді Олена Зеленська – за підтримки Бюро ВООЗ в Україні (World Health Organization Ukraine), Координаційного центру з психічного здоров’я КМУ та ГО Безбар’єрність.

#тиякКоординаційний центр КМУ / Mental Health UA

За повідомленням відділу культури РМР

Більше інформації на Telegram-каналі “Роменська громада” – https://t.me/romny_gromada 

Схожі публікації