Новини футболу

Збірна Боснії та Герцеговини назавжди виключила зі свого складу захисника Шеффілд Юнайтеда Ахмедходжича

Збірна Боснії та Герцеговини назавжди виключила зі свого складу захисника Шеффілд Юнайтеда Ахмедходжича

Анел Ахмедходжич, Getty Images

Спортивний директор збірної Боснії та Герцеговини Емір Спахич оголосив про виключення назавжди із національної команди захисника Шеффілд Юнайтеда Анела Ахмедходжича. Раніше 25-річний гравець розкритикував медиків збірної і заявив про тимчасову відмову грати за Боснію та Герцеговину.

“Ніхто, навіть пан Анел Ахмедходжич, не може обирати, коли і коли він може грати за збірну, а коли ні. Ніхто не зазнає жодних «тимчасових відмов». Збірна – це культ, священний обов’язок, вищий пріоритет. Не ти обираєш, а тебе обирають!”.

“Ми ясно і чітко даємо зрозуміти, що це кінець його кар’єри до збірної. Запросити його знову – у найближчому чи віддаленому майбутньому – було б великою образою для всіх, хто любить цю країну та збірну. Його дії не мають жодного виправдання чи обґрунтування. Він завдав образу всім боснійцям та герцеговинцям. Тому ми даємо на це рішучу відповідь”.

Ахмедходжич раніше назвав поведінку медичного штабу збірної Боснії та Герцеговини “дилетантською”, звинувативши його в посиленні своєї травми минулого року у матчі кваліфікації Євро-2024 проти Люксембургу.

Сумарно за збірну Боснії та Герцеговини Ахмедходжич провів 24 матчі та забив 1 гол. Зокрема, захисник зіграв у березневому поєдинку плей-офф відбору на Євро-2024 проти збірної України (1:2).

Джерело

Схожі публікації