П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

З ДНЕМ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ!

З ДНЕМ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ!

Усіх спортсменів, тренерів, ветеранів спорту, шанувальників і всіх тих, хто підтримує і розвиває спортивний рух в Охтирській громаді – з днем, який прославляє сильних, завзятих, активних, цілеспрямованих людей.

На жаль, у зв’язку з нинішньою напруженою безпековою ситуацією, цьогоріч спортивних заходів з нагоди професійного дня у нашому місті не буде. Але теплі слова подяки та підтримки – ніхто не скасує.

З перших днів війни охтирські спортсмени активно підтримують Україну: волонтерять, збирають кошти на потреби армії, наші атлети виступають і підіймають український прапор над усім світом, прославляють прапор міста-героя Охтирки на Всеукраїнських змаганнях, або ж взялися до зброї – змінили кросівки на берці. Вболіваємо за усіх наших!

Сильний дух і воля не знають обмежень ні в спорті, ні на війні. Спорт – це не лише мускулатура, це також і сила внутрішня. Дякую всім сильним духом, хто у годину лиху прийшов на допомогу постраждалим: вчора, 13 вересня, наша охтирська молодь, наші неймовірні представники громадських і благодійних організацій миттєво відреагували і об’єднавшись, ми командно здобули чергову перемогу над руйнаціями, над мороком.

Ви – атлети над війною.

Дякую охтирським спортсменам, тренерам, батькам, які попри все йдуть до перемоги і здобувають її. І Україна переможе, завдячуючи таким сильним людям! Бажаю вам лише не втрачати спортивного духу, віри, мотивації й жаги до перемоги!

Миру нам усім.

З повагою

міський голова Охтирки Павло КУЗЬМЕНКО

Схожі публікації