Новини Суми

Шістьох студентів СНАУ відзначено академічними стипендіями

Шістьох студентів СНАУ відзначено академічними стипендіями

Міністерство освіти і науки України призначило академічні стипендії шістьом студентам Сумського національного аграрного університету.

З метою морального і матеріального заохочення здобуття вищої освіти студентами вищих навчальних закладів, які виявили особливі успіхи в навчанні та науковій роботі Андрію МАКАРЕНКУ та Дар’ї ІВАЩУК призначено іменні академічні стипендії від Верховної Ради України. Студенти навчаються на спеціальності «Маркетинг» факультету економіки і менеджменту.

Ще 3 студенти аграрварду відзначені академічними стипендіями Президента України: Іван БЕРДІН – студент факультету агротехнологій та природокористування, Дарія БІНДЮГ – студентка факультету економіки і менеджменту та студентка біолого-технологічного факультету – Тетяна ДОВБНЯ. Варто зазначити, що ці стипендії призначаються студентам-відмінникам вищих навчальних закладів України, які найбільш відзначилися в навчальній та науковій роботі.

Ще одній студентці факультету агротехнологій та природокористування – Інні ЛАПІНІЙ за активну громадську позицію та наукові здобутки призначено академічну стипендію імені М.С. Грушевського. Ця стипендія призначається студентам державних вищих навчальних закладів III — IV рівня акредитації денної форми навчання, які найбільше відзначилися в навчальній та науковій роботі, починаючи з другого курсу.

Щиро вітаємо студентів СНАУ! Ці відзнаки демонструють ваші здобутки та мотивують інших! Пишаємося й бажаємо успіхів!

Схожі публікації