Новини футболу

Брагару: Мій гол? Я забив його завдяки всій команді

Брагару: Мій гол? Я забив його завдяки всій команді

Украина U-21. Фото – uaf.ua

Півзахисник збірної України U-21 Максим Брагару наголосив, що його забитий м’яч у переможному протистоянні з Північною Ірландією (2:1) у відборі на ЧЄ-2025 – робота усієї команди.

“Дуже важкий матч. Були у нас і хороші моменти, але десь у другому таймі підсіли і суперник почав чинити тиск на наші ворота. Тобто ми втратили контроль м’яча. Що ж, бувають і такі матчі, але найголовніше, що ми перемогли”.

“Мій гол? Я забив його завдяки всій команді – хороша комбінація пройшла. Ми всі, звичайно, щасливі, адже виграли восьмий раз поспіль. Рухаємося далі”.

Україна U-21 виграла усі вісім матчів у рамках відбору до молодіжного Євро-2025 та достроково гарантувала собі місце на континентальній першості. Навіть якщо команда Мельгоси пропустить уперед Англію, яка відстає на п’ять очок, то увійде до трійки найкращих команд, що посіли другі місця, та отримає пряму путівку на ЧЄ.

Наступного матчу українська молодіжка зіграє з однолітками із Англії 11 жовтня. Через чотири дні синьо-жовті зустрінуться із Сербією.

Джерело

Схожі публікації