Новини Суми

Високий, дуже високий та непереборний рівень ризику навчання очно: як МОН розподілило громади Сумщини

Високий, дуже високий та непереборний рівень ризику навчання очно: як МОН розподілило громади Сумщини

Міністерство освіти і науки України затвердило перелік територіальних громад за рівнем ризику безпеки в системі освіти. Згідно з даними, громади Сумської області входять до тих, де високий, дуже високий та непереборний рівень ризику.

Перелік громад за рівнем ризику в системі освіти опублікували на сайті Міністерства освіти і науки України, пише Суспільне.

Заклади освіти оцінювали за кількома рівнями ризику: непереборний, дуже високий, високий, помірний, задовільний.

Великописарівська та Середино-Будська громади мають найвищий рівень ризику — непереборний.

Дуже високий рівень ризику мають Кириківська, Чернеччинська, Охтирська, Грунська, Комишанська, Чупахівська, Тростянецька, Боромлянська, Краснопільська, Верхньосироватська, Нижньосироватська, Садівська, Степанівська, Юнаківська, Хотінська, дві Миколаївські, Річківська, Білопільська, Ворожбянська, Буринська, Бочечківська, Новослобідська, Путивльська, Шалигинська, Глухівська, Кролевецька, Березівська, Свеська, Шосткинська, Ямпільська, Дружбівська, Зноб-Новгородська, Миропільська та Есманьська громади.

Попівська, Конотопська, Дубов’язівська, Хмелівська, Роменська, Коровинська, Недригайлівська, Вільшанська, Андріяшівська, Липоводолинська, Синівська та Лебединська громади у переліку з високим рівнем небезпеки.

Зі статистикою всіх областей України можна ознайомитися за посиланням.

Схожі публікації