Новини Охтирка

ГРАНДІОЗНО: ОХТИРСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА «FORD TRUCKS»

ГРАНДІОЗНО: ОХТИРСЬКА ГРОМАДА ОТРИМАЛА «FORD TRUCKS»

Спецтехніка надана у рамках партнерства команди Охтирської міської ради та міського голови Павла КУЗЬМЕНКА з Проєктом “USAID “ГОВЕРЛА” – “Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування”.

Раді вам повідомити, що сьогодні вранці приймали у громаду нового, потужного помічника – це абсолютно новий сучасний самоскид FORD TRUCK.

Характеристики машини відмінні: 2024 рік випуску, об’єм кузова 16 м3, вантажопідйомність 20 т, круїз-контроль, кондиціонер, відповідність екологічним стандартам.

Це суттєва допомога, яка забезпечить оперативність та якість виконання комунальними службами різноманітних робіт у нашій громаді.

Щиро дякуємо всій команді HOVERLA / проєкт USAID в Україні за таку необхідну підтримку Охтирської громади! Це не перший проект, який вдалося реалізувати завдяки підтримці HOVERLA, і як завжди на найвищому рівні!

ДОВІДКОВО: Проєкт USAID «HOVERLA» став можливим завдяки щирій підтримці американського народу через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Схожі публікації