Новини Охтирка

Впливай на місцеву бюджетну політику – надай свою пропозицію!

Впливай на місцеву бюджетну політику – надай свою пропозицію!

Шановні громадяни Охтирської міської територіальної громади!

Пропонуємо вам долучитися до місцевого бюджетного процесу на 2025 рік.

Одним із шляхів участі громадськості в даному процесі в період воєнного стану є надання пропозицій в електронному вигляді.  Від вас очікуються пропозиції до проекту бюджету Охтирської міської територіальної громади на 2025 рік.  Дія місцевого бюджету поширюється на всіх жителів громади. Виконання пропозицій громадян сприятиме покращенню якості життя територіальної громади.

Електронне опитування буде проводити управління фінансів та економіки Охтирської міської ради за допомогою Гугл-форми. Посилання для входу в Гугл-форму:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfkWl5eF2pofNOUTzIcLGOtJ3Ax5_Ey8I2L1dI8tgyIFmWG_A/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

В анкеті необхідно зазначити свій вік (старше 18 років),  конкретні пропозиції та які позитивні результати отримає територіальна громада в результаті проведення запропонованих робіт.

Опитування проводитиметься до 15.10.2024 включно.

До розгляду не приймаються пропозиції, які мають неконкретний характер, містять ненормативну лексику, наклепи, образи, та які не стосуються питання, щодо якого проводиться опитування.

Консультації щодо проведення опитування можна отримати  в Управлінні фінансів та економіки Охтирської міської ради за адресою:
м. Охтирка,  вул. Петропавлівська 3, тел.: 2-28-52, 2-22-11, електронна адреса: [email protected] . Відповідальні особи: Горох Олена Володимирівна, Морозова Тетяна Василівна.

Звіт про результати опитування буде розміщено на офіційному сайті Охтирської міської ради в рубриці «Економіка»-«Все про бюджет»- «Бюджет» – «Формування бюджету»  не пізніше ніж через два тижні після прийняття рішень за результатами опитування.

Зразок анкети, що надано для опитування:

  1. Вкажіть свій вік (відмітити необхідне):

* 18-25 років

* 25-35 років

* 35-45 років

* 55 і старше

  1. 2. По якій галузі надаєте пропозицію(відмітити необхідне)?

* Освіта

* Охорона здоров’я

* Культура і туризм

* Житлово-комунальне господарство

* Соціальний захист населення

*   Економіка та фінанси

 

  1. 3. Які роботи вважаєте за доцільне виконати на території Охтирської міської  територіальної громади в 2025 році? (Своя відповідь)

_______________________________________________________________

  1. 4. Які позитивні результати отримає Охтирська міська територіальна громада в результаті проведення робіт? (Своя відповідь)

______________________________________________________________

 

У разі, якщо відсутня можливість заповнити анкету, просимо з пропозиціями звертатися безпосередньо до управління фінансів та економіки за вищевказаною адресою.

 

Схожі публікації