Новини Охтирка

ТЕХНІКА ВІД SAVE THE CHILDREN

ТЕХНІКА ВІД SAVE THE CHILDREN

Сучасну побутову техніку – холодильники, електроплиту, пральні та сушильні машини доставили в Охтирську громаду від міжнародної гуманітарної організації Save the Children in Ukraine.

Надзвичайно важливий напрямок співпраці команд Охтирської міської ради та «Save the Children» – підтримка внутрішньо переміщених осіб, створення умов для їх комфортного проживання, а також – піклування про дітей.

Виконуючи благодійну місію, наші друзі передали таку допомогу Охтирській громаді:

ТЕХНІКА ВІД SAVE THE CHILDREN плиту електричну та холодильники, дві пральні машини, дві сушильні машини для забезпечення потреб переселенців.

Завдяки технічному дооснащенню, в центрі компактного проживання ВПО створені належні санітарно-гігієнічні умови для людей, які знайшли прихисток в нашому місті.

Нагадаємо, з організацією “SAVE THE CHILDREN” команда Охтирської міської ради співпрацює з 2023 року і в рамках даного партнерства вдалося реалізувати цілий ряд важливих проектів, серед яких:

ТЕХНІКА ВІД SAVE THE CHILDREN надання адресної фінансової допомоги мешканцям – 18 207 818 грн;

ТЕХНІКА ВІД SAVE THE CHILDREN 77 адрес охоплено по різним видам робіт (дахи, вікна, двері та інше) – близько 8 млн. грн;

ТЕХНІКА ВІД SAVE THE CHILDREN ремонт первинки по вул. Київська, 96 – 230 000 грн.

Щиро дякуємо і продовжуємо разом працювати для людей!

Схожі публікації