Новини Охтирка

Міжнародний медичний корпус підтримає проєкт для Охтирської ЦРЛ

Міжнародний медичний корпус підтримає проєкт для Охтирської ЦРЛ

Минулого тижня в Охтирку завітали представники Міжнародного Медичного Корпусу (International Medical Corps Ukraine), щоб обговорити аспекти втілення проєктів у сфері медицини.

Раніше організація надала Охтирській лікарні медикаменти та медичне обладнання, зокрема електрокардіографи, обігрівачі, одяг та меблі. Фахівці також проводять тренінги для медичних працівників.

4 вересня команда Міжнародного Медичного Корпусу з Харкова відвідала Охтирку, зустрілася з міським головою Павлом Кузьменком, а потім з колективом Охтирської ЦРЛ.

«Ми обговорили поточну ситуацію і те, як Міжнародний Медичний Корпус міг би запропонувати більше допомоги Охтирській лікарні та громаді, наприклад, шляхом підтримки нового Центру Психічного Здоров’я та Психосоціальної Підтримки (MHPSS) при лікарні», – зазначили представники гуманітарної організації.

Міжнародний Медичний Корпус заснований у 1984 році лікарями-волонтерами та медсестрами. Це глобальна гуманітарна некомерційна організація, яка займається порятунком життів і полегшенням страждань через проведення навчальних тренінгів в галузі охорони здоров’я та впровадження програм допомоги та розвитку. Місією організації є покращення якості життя за допомогою необхідних втручань у сфері охорони здоров’я, та впровадження пов’язаних з цим заходів, спрямованих на розвиток потенціалу для допомоги незахищеному та постраждалому населенню, а також навчання та медичну допомогу для людей що знаходяться у зоні найвищого ризику.

Схожі публікації