Новини футболу

Матч Аякс – Утрехт не відбудеться через страйк поліцейських. Раніше з тієї ж причини було перенесено поєдинок амстердамців проти Феєнорда

Матч Аякс – Утрехт не відбудеться через страйк поліцейських. Раніше з тієї ж причини було перенесено поєдинок амстердамців проти Феєнорда

Йохан Кройф Арена. Фото – ajax.nl

Матч п’ятого туру Ередевізі між Аяксом та Утрехтом не відбудеться у призначений термін (15 вересня) через страйк поліцейських профспілок у Нідерландах.

Повідомляється, що Аякс та Утрехт зробили все можливе, щоб матч відбувся цієї неділі. Обидва клуби розчаровані ситуацією, що склалася.

До міжнародної паузи на матчі національних збірних було перенесено матч Аякса проти Феєнорда з тієї ж причини – влада Роттердама вважала його проведення «безвідповідальним» без присутності поліції.

З початку травня нідерландська поліція протестує, відмовляючись виписувати штрафи за дрібні порушення. Це призводить до втрати 1,5 мільйона євро на тиждень для державної скарбниці. Останніми тижнями їхні страйки виходять на новий рівень. Поліцейські вимагають запровадження дострокової пенсії та готові піти на жорсткіші заходи, якщо їхні вимоги не будуть задоволені.

Аякс в Ередевізі 2024/25 провів лише два матчі – обіграв Геренвен (1:0) та програв Бреді (1:2). Утрехт у чотирьох стартових турах набрав 10 очок – зараз він займає третій рядок турнірної таблиці.

Матч Аякс – Утрехт мав відбутися в Амстердамі на Йохан Кройф Арені в неділю, 15 вересня.

Джерело

Схожі публікації