П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Ромни

ВРУЧЕННЯ КЛЮЧІВ ВІД НОВОГО ШКІЛЬНОГО АВТОБУСУ

ВРУЧЕННЯ КЛЮЧІВ ВІД НОВОГО ШКІЛЬНОГО АВТОБУСУ

Новий шкільний транспорт для закладів освіти громади – це крок до створення належних безпечних умов для підвезення учнів, отримання якісної освіти та можливість брати участь у спортивних змаганнях, різноманітних заходах.

Шкільний автобус ATAMAN D093S2, який придбали на умовах співфінансування за кошти державної субвенції та місцевого бюджету, отримала Роменська міська територіальна громада.      

У перший день нового 2024/2025 навчального року міський голова Олег СТОГНІЙ разом із  керуючим справами виконкому Наталією МОСКАЛЕНКО, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Лілією ГОРОДЕЦЬКОЮ, старостою Бобрицького старостинського округу Леонідом ДАНИЛЕНКОМ, начальником відділу освіти Іриною ІВНИЦЬКОЮ, заступником начальника відділу освіти Оленою ШАПОВАЛОВОЮ  вручив ключі від новенького транспортного засобу директору Бобрицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Роменської міської ради Сумської області Олексію КОРЕНІВСЬКОМУ.

Передача ключів від нового шкільного автобуса – це особлива подія, яка має значення як для школи, так і для громади в цілому. Вона символізує покращення транспортних умов для учнів і підкреслює зобов’язання освітніх установ забезпечувати безпеку та комфорт здобувачів освіти. А ще й  це важливий знак того, що громада та заклади освіти прагнуть до розвитку та вдосконалення.

Висловлюємо слова подяки депутатському корпусу Роменської міської ради за підтримку, яка допомагає нам робити важливі кроки вперед у такий нелегкий для країни час. 

За повідомленням відділу освіти РМР

Більше інформації на Telegram-каналі “Роменська громада” – https://t.me/romny_gromada 

Схожі публікації