Новини Охтирка

Охтирський районний відділ ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ інформує

Охтирський районний відділ ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ інформує

 

Охтирський районний відділ ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ надає інформацію про проведену роботу фахівцями минулого тижня (25 серпня 2024 р по 01 вересня 2024 р.):

За даними екстрених повідомлень зареєстровано:

• Хвороба Лайма – 1;
• Кишкова інфекція – 2;
• ГРВІ – 95, COVID 19 – 44.

По всім випадкам проведені протиепідемічні заходи.

 

Радіаційний фон на території м. Охтирка станом на 9.00 годину 02 вересня 2024 року. Потужність поглиненої дози гамма – випромінювання (природний фон) становить 0,12 мкЗв/годину.
За проведеними замірами потужності поглиненої дози гамма – випромінювання показник природного радіаційного фону на території м. Охтирка знаходиться в межах величин фону, який характерний для нашої території і не перевищує багаторічних значень природного радіаційного фону на території Сумської області.

19 серпня 2024 року фахівці Охтирського районного відділу ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» проводили відбір та доставку до обласної лабораторії особливо – небезпечних інфекцій ДУ «Сумський ОЦКПХ МОЗ» м. Суми води на холеру з річки Ворскла, с. Доброславівка, місце тимчасового відпочинку населення (центральний пляж). За результатами досліджень культури холерного вібріона не виявлено.

Схожі публікації