П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Війна

Пожежа через обстріл Чернігова, звільнення Кудрицького та загиблий внаслідок атаки по Дніпру: новини ранку 3 вересня

Пошкоджені рами від вибуху у Дніпрі 2 вересня. Суспільне Дніпро

Пожежа через обстріл у Чернігові, загиблий внаслідок атаки по Дніпру, Кудрицький більше не очільник "Укренерго" та нові заборони від Фінляндії для росіян — Суспільне зібрало головні новини станом на ранок 3 вересня.

Пожежа в Чернігові через атаку РФ

О пів на першу ночі в Чернігові пролунали вибухи, повідомили кореспонденти Суспільного. За інформацією керівника МВА Дмитра Брижинського, у місті працювала протиповітряна оборона (ППО). Згодом він повідомив, що унаслідок падіння уламків є загоряння нежитлових та непромислових будівель на околицях міста.

В командуванні Повітряних сил ЗСУ повідомляли про ракетну небезпеку в регіоні.

Цієї ночі вибухи пролунали також у Миколаєві, Запоріжжі, Дніпрі, Харкові та Київщині.

Загиблий внаслідок атаки по Дніпру

О десятій вечора в Дніпрі пролунали вибухи, повідомили кореспонденти Суспільного. Згодом керівник ОВА Сергій Лисак розповів, що внаслідок ракетної атаки по місту є загиблий та троє поранених.

Голову Укренерго Кудрицького звільнили

Наглядова рада 2 вересня більшістю голосів звільнила голову НЕК "Укренерго" Володимира Кудрицького. Про це Суспільному повідомило джерело, ознайомлене з результатами голосування. Виконувати обов'язки голови Укренерго буде заступник голови правління Олексій Брехт. Останній робочий день Кудрицького — 4 вересня.

За нашою інформацією, Кудрицького вирішили звільнити після Ставки головнокомандувача 30 серпня, на якій був присутній міністр енергетики Галущенко.

Схожі публікації