П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Охтирка

ОХТИРЧАНКА АННА ВАЩЕНКО ОТРИМАЛА 110 000 ГРИВЕНЬ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ЙОГА-СТУДІЇ

ОХТИРЧАНКА АННА ВАЩЕНКО ОТРИМАЛА 110 000 ГРИВЕНЬ ДЛЯ СТВОРЕННЯ ЙОГА-СТУДІЇ

Сьогодні, 3 вересня, під час зустрічі з підприємцями міський голова Павло КУЗЬМЕНКО подякував їм за роботу, соціальну відповідальність та внесок в економіку Охтирської громади, а також вручив Сертифікат Анні ВАЩЕНКО, яка стала переможцем конкурсу бізнес-планів для підприємців-початківців (стартапів).

Слід зазначити, що в Охтирці постійно, настільки це можливо, надається підтримка бізнесу, якому потрібно працювати, розвиватися, створювати нові робочі місця. Одним із дієвих інструментів, які допомагають малому та мікробізнесу втриматись на плаву або розвиватися – це фінансова підтримка, яка надається із бюджету Охтирської громади в рамках Програми розвитку малого і середнього підприємництва Охтирської міської територіальної громади на 2024-2026 роки.

Ми раді, що такі програми допомагають охтирському бізнесу жити, розвиватися, створювати нові робочі місця, сплачувати податки, підтримувати ЗСУ, надавати необхідні товари та послуги населенню. Без процвітаючого бізнесу – не буде добробуту.

У цьому році Конкурсна комісія визначила переможцем конкурсного відбору Анну ВАЩЕНКО із бізнес-ідеєю відкриття в Охтирці йога-студії.

Охтирчанка отримає безповоротний грант у сумі 110 000 гривень. За ці кошти Анна створить в Охтирці йога-студію, в якій переселенці зможуть безкоштовно відвідувати заняття. Також в студії будуть розроблені спеціальні курси з йоги для вагітних.

У ситуації, яка склалася наразі в країні – надзвичайно важливо дбати про свій духовний та фізичний стан. Йога якраз сприяє поліпшенню здоров’я, морально загартовує організм. Такі заняття допомагають відволіктися, побороти стрес та емоційне виснаження, що надзвичайно важливо під час війни – особливо для військових.

Тож, бажаємо Анні не просто реалізувати, а перевершити найсміливіші бізнес-ідеї в гармонії з улюбленою Охтиркою для щастя та здоров’я охтирчан.

Схожі публікації