Новини Конотоп

Через атаку росіян на освітні заклади, на Сумщині вчитимуть дистанційно

Через атаку росіян на освітні заклади, на Сумщині вчитимуть дистанційно

Росіяни вдарили по цивільній інфраструктурі вчора ввечері, 1 вересня. Постраждали приміщення дитячих закладів Сум, де розташовані центр соціально-психологічної реабілітації дітей та дитячий будинок

«Внаслідок цієї ворожої атаки постраждало 18 людей, серед яких – 6 дітей. Всі вони мешканці навколишніх будинків, які в момент удару знаходились у своїх домівках. Цей злочин вчергове доводить, що ворог підступний і його мета – знищити наших людей і наше майбутнє – діточок. Тому з міркувань безпеки рішенням ради оборони області поки заклади освіти на Сумщині працюватимуть у дистанційному режимі», – зазначив начальник Сумської ОВА Володимир Артюх.

Як додав Володимир Артюх, у центрі реабілітації, який зазнав руйнувань внаслідок удару, на денній формі реабілітації займались 40 дітей. Проте, оскільки було ухвалено рішення про дистанційну форму навчання, ці заняття призупинили.

На території закладу ведеться будівництво укриття подвійного призначення, яке дозволить дітям навчатись, отримувати необхідні послуги. Хоча захисна споруда ще недобудована, вона витримала удар ворожої ракети.

Схожі публікації