Середа, 25 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

Навідниця Тетяна Чубар “Принцеска” з Конотопа вийшла заміж (Відео)

Навідниця Тетяна Чубар “Принцеска” з Конотопа вийшла заміж (Відео)

Найвпізнаваніша білявка Збройних сил, конотопська навідниця САУ, авторка пекельних роликів під ніком «Принцеска» Тетяна Чубар вийшла заміж, – повідомляє ТСН.

Заради коханого принцеска САУ змінила піксель на весільне вбрання. Білу сукню та фату вона вдягає уперше, хоч у свої 25 – вже мама двох синочків.

“Це Міша, мій наречений. Тепер вже в мене є моя спина, яка мене прикриє і захистить”, – каже вона.

Михайло – теж військовослужбовець. Родом із Запоріжжя. Рішення одружитися, кажуть, виникло одночасно. Як і бажання змінити прізвище, була Чубар, стала – Надисєва.

“Навіть те, що йде війна, життя далі продовжується, і треба йти далі, не зупиняється нічого. І ми так вирішили – треба весілля, треба зібрати всіх родичів, давно всі не бачилися”, – каже дівчина.

На весіллі знаменитої навідниці – родини обох наречених, зі служби відпустили навіть її батька-військовослужбовця.

За кілька днів – знову на службу, знову в бій, бо ж медового місяця у подружжя, на жаль, не буде. Та й служать вони в різних бригадах, Тетяна з цим миритися не хоче.

“Я не хочу, щоб нас розлучило багато кілометрів, я хочу, щоб ми були в одній бригаді, разом. Ходити на роботу разом, водити дітей в садочок, в школу, вже все”, – переконує Тетяна.

Військової служби кидати не збирається і в декрет – також, але не приховує, дещо стомилася від популярності в соцмережах, прагне тиші. Зараз для неї сімейне життя – це служба з чоловіком в одній бригаді, разом, до перемоги.

Схожі публікації