Новини Охтирка

ГАННА КУДЬ – СТАРОСТА СТАРОІВАНІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

ГАННА КУДЬ – СТАРОСТА СТАРОІВАНІВСЬКОГО СТАРОСТИНСЬКОГО ОКРУГУ

Сьогодні під час сесії Охтирської міської ради депутати затвердили старостою Староіванівського старостинського округу Охтирської міської ради Ганну Іванівну Кудь, яка буде здійснювати комунікацію між владою та мешканцями, допомагатиме вирішувати соціальні, побутові та інші потреби цього округу.

Ганна Кудь народилася в селі Лантратівка Охтирського району. Навчалася в Охтирських школах №10 та №11. Має середньотехнічну освіту.

5 років працювала головою квартального комітету «Староіванівський», тож має успішну практику лобіювання інтересів округу і села Стара Іванівка, в якому Ганна Кудь мешкає 40 років.

Відсьогодні Ганна Іванівна – офіційно призначена старостою Староіванівського старостинського округу, який об’єднав села Будне, Стару Іванівку, Піски, Поділ, Поділ, Сосонку і Климентове.

Староста – складна робота, яка потребує не лише уваги, а й прийняття зважених рішень, участі у вирішенні локальних завдань, пошуків додаткового фінансування, – всі ці питання ускладнюються війною. А війна позначилася й на проблемах сільської місцевості. Тому спільно з Охтирською міською радою Ганна Кудь з початку повномасштабного вторгнення всіляко сприяла реалізації гуманітарних місій. Зокрема, мешканці сіл в міру можливості забезпечувалися продовольством і грошовою допомогою.

Ганна Кудь прагне згуртувати людей та впровадити дипломатичні методи розв’язання гострих проблем, однією з яких є маршрутні перевезення.

Родзинкою округу Ганна Іванівна вважає неймовірної краси природу.

Бажаємо досягти позитивних змін у житті мешканців Староіванівського старостинського округу, зробити життя людей на селі більш зручним і сучасним – при цьому не втративши сільського колориту та унікальності кожного села старостату.

Схожі публікації