П’ятниця, 27 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

Під час останного обміну полоненими, додому повернувся житель Дубов’язівської громади

Під час останного обміну полоненими, додому повернувся житель Дубов’язівської громади

Учора, 24 серпня, у День Незалежності було повернуто з ворожого полону ще 115 українців.

Як повідомляє Координаційний штаб з питань поводження з військовополоненими, це військовослужбовці-строковики, зокрема і ті, які потрапили у ворожу неволю під час героїчної оборони рідної землі ще в перші місяці повномасштабного російського вторгнення у 2022 році.

Серед інших вдалося визволити дев’ятьох незаконно засуджених оборонців. Звільнено військових моряків та трьох прикордонників, а також 82 оборонці Маріуполя (з них пів сотні боронили “Азовсталь”).

Усі врятовані цього разу – солдати, сержанти та матроси.

Також додому повертаються шестеро нацгвардійців з гарнізону охорони Чорнобильської атомної станції, військовослужбовці, які боронили Київську, Донецьку області, Херсонщину та Луганщину.

Серед тих,  хто повернувся додому і наш земляк, мешканець селища Дубов’язівка, військовослужбовець  Владислав Рябовол.

“МАЄМО ЧУДЕСНУ НОВИНУ! Наш земляк, мешканець селища Дубов’язівка, військовослужбовець РЯБОВОЛ ВЛАДИСЛАВ повернувся додому з полону в рамках чергового великого обміну полоненими 115 на 115. Безмежна вдячність за титанічну пророблену роботу всім причетним для того, щоб цей обмін відбувся!Вітаємо на рідній землі, Владиславе! Ти вдома!”, – зазначили у Дубов’язівській селищній раді.

Схожі публікації