П’ятниця, 20 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини футболу

Манчестер Сіті – Іпсвіч пряма трансляція матчу чемпіонату Англії Setanta

Манчестер Сіті – Іпсвіч пряма трансляція матчу чемпіонату Англії Setanta

Михаил Мудрик (Челси) в предсезонном матче против Манчестер Сити. Фото – Getty Images

У суботу, 24 серпня, Манчестер Сіті у матчі другого туру чемпіонату Англії зіграє з Іпсвічем. Матч Манчестер Сіті – Іпсвіч пройде у Манчестері на стадіоні Етіхад. Початок матчу Манчестер Сіті – Іпсвіч о 17:00. Sport Arena розповідає все, що треба знати про пряму онлайн відеотрансляцію матчу другого туру АПЛ Манчестер Сіті – Іпсвіч.

Де дивитись Манчестер Сіті – Іпсвіч онлайн відеотрансляцію у прямому ефірі

У суботу, 24 серпня, матч другого туру чемпіонату Англії Манчестер Сіті – Іпсвіч пряму онлайн відеотрансляцію можна переглянути на телеканалі Setanta Sports. Канал Сетанта Спорт доступний на платформі Megogo. Також матч другого туру АПЛ Манчестер Сіті – Іпсвіч онлайн відеотрансляцію можна переглянути на ОТТ-платформі Setanta.

Сетанта – єдиний телеканал, де можна дивитися онлайн відеотрансляцію матчу другого туру чемпіонату Англії Манчестер Сіті – Іпсвіч.

Іпсвіч повернення в АПЛ «відсвяткував» поразкою від Ліверпуля. Сьогодні екзаменувати Трактористів буде чемпіон і володар Суперкубку Англії – Манчестер Сіті, який у першому турі обіграв Челсі. Остання на даний момент очна зустріч Манчестер Сіті та Іпсвіча – 2022-го в Кубку Англії – завершилася розгромною перемогою команди Гвардіоли (4:1).

Джерело

Схожі публікації