Новини футболу

Ювентус продовжив контракт з юним українцем Фірманом і віддав його в оренду в Сьйон

Ювентус продовжив контракт з юним українцем Фірманом і віддав його в оренду в Сьйон

Андрей Фирман. Фото – Getty Images

Ювентус офіційно оголосив про продовження контракту з молодим українським вінгером Андрієм Фірманом, який виступає за молодіжну команду туринського клубу Ювентус Next Gen (U-23), і віддав його в оренду швейцарському Сьйону.

Згідно з умовами угоди, 19-річний уродженець Львова сезон 2024/25 проведе у другій команді швейцарського клубу. При цьому його оновлений контракт з Юве діє до червня 2026-го.

З 11 років Фірман перебував у молодіжній структурі Чезени. У 2019-му перебрався до Турина, де виступав за команди Ювентуса різного віку. У сезоні 2023/24 взяв участь у 12 матчах команди U-19, відзначився двома жовтими та однією червоною картками.

У квітні 2022 року Фірмана був викликаний Олегом Кузнецовим до збірної України U-17 на матчі еліт-раунду відбору Євро-2022. Зіграв у всіх трьох поєдинках (перемога та дві поразки), результативними діями не відзначився.

Сьйон II виступає у четвертому за рівнем дивізіоні швейцарського футболу. У новому сезоні команда набрала одне очко у двох турах чемпіонату.

Джерело

Схожі публікації