Четвер, 12 Вересня, 2024
Новини футболу

Збірні України усі свої матчі у вересні зіграють у формі Joma

Збірні України усі свої матчі у вересні зіграють у формі Joma

Сборная Украины. Фото – Андрей Ющак, УАФ

Як повідомляє Tribuna.com з посиланням на Українську асоціацію футболу, всі збірні України, незважаючи на новий контракт з Adidas, протягом вересня, як і раніше, виступатимуть в екіпіруванні від виробника Joma.

“1 вересня завершується контракт з технічним партнером, але починається перехідний період, у якому ще можна використовувати екіпірування. Вересневі матчі збірні України гратимуть у Joma”, – сказано у заяві.

Раніше журналіст Віктор Вацко повідомив, що національна збірна України вересневі матчі Ліги націй проти Албанії та Чехії зіграє саме у формі від бренду Joma. На екіпірування від нового технічного спонсора Adidas національна команда «переодягнеться» лише у жовтневих поєдинках Ліги націй.

Іспанський виробник екіпірування Joma є технічним партнером ФФУ/УАФ із 2017 року. До цього протягом восьми років (2009-2016) збірні України виступали в екіпіруванні від Adidas. Раніше повідомлялося, що співпраця УАФ з Adidas відновиться з осені 2024 року.

У березні 2023 року Joma стала технічним спонсором російського зеніту. Після цього, зокрема, Карпати змінили постачальника спортивної форми, а Кривбас припинив виконання всіх рекламних зобов’язань перед технічним партнером. У свою чергу, УАФ тоді зверталася до Joma з приводу співпраці з російським клубом. При цьому в іспанській компанії співпрацю з росіянами заперечили.

Читайте також: Ребров: Потрібно проаналізувати всі помилки та починати готуватися до матчів у Лізі націй. Ми маємо врахувати досвід, який отримали

Обидва вищезгадані вересневі матчі Ліги націй збірна України зіграє у столиці Чехії Празі на стадіоні «Epet Arena». При цьому два жовтневі поєдинки цього ж турніру, номінально домашніх для себе, команда Сергія Реброва проведе у Польщі. Синьо-жовті приймуть Грузію 11 жовтня у Познані, а за три дні зіграють із Чехією у Вроцлаві.

Джерело

Схожі публікації