Новини Охтирка

МІСТО ДЛЯ МІСТА: СПІВПРАЦЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ

МІСТО ДЛЯ МІСТА: СПІВПРАЦЯ ДЛЯ РОЗВИТКУ

Сьогоднішній візит в Охтирку голови Копичинецької міської ради Богдана КЕЛІЧАВОГО – продовження започаткованої у Львові співпраці двох громад.

Нагадаємо, що у липні цього року під час проходження “Академії проєктного менеджменту та міжнародної співпраці” (ініціатива Cities4Cities United4Ukraine) укладена Угода про співробітництво між Охтирською громадою та Копичинецькою, що розташована в Тернопільській області.

Ця домовленість передбачає співробітництво громад у галузі освіти, охорони здоров’я, культури, туризму та інших сферах соціально-культурного життя, а також партнерство у сфері сталого просторового розвитку територій.

Під час зустрічі з міським головою Охтирки Павлом КУЗЬМЕНКОМ обговорили першочергові етапи та принципи роботи, спрямованої на залучення допомоги від донорів.

Це – нові можливості для підвищення ефективності проєктного менеджменту на муніципальному рівні з міжнародним масштабом. Менторська підтримка Богдана КЕЛІЧАВОГО, впевнені, допоможе розширити залучення інвестицій в розвиток Охтирської громади з урахуванням досвіду міст заходу України.

Такі зв’язки між містами посилюють, покращують та надихають!

ДОВІДКОВО: “Академію проєктного менеджменту та міжнародної співпраці” організовує ініціатива Cities4Cities United4Ukraine за підтримки проєкту Агентства США з міжнародного розвитку USAID UCBI: Зміцнення громадської довіри в Україні.

Схожі публікації