Середа, 25 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Ромни

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА СТОГНІЯ З НАГОДИ ДНЯ МОЛОДІ!

ПРИВІТАННЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ ОЛЕГА СТОГНІЯ З НАГОДИ ДНЯ МОЛОДІ!

Шановна молодь Роменської громади!

Від щирого серця вітаю вас зі святом! Молодість — це особлива пора, коли людина відчуває в собі невичерпну силу й енергію. Лише в молоді роки для нас немає нічого неможливого, а кожен новий день приносить надію, розвиток, сміливі мрії та радість життя. Від того, якою є молодь, залежить майбутнє кожної держави!

Вам випало жити в непростий, але дуже важливий період, коли наша держава у війні з російським агресором відстоює суверенітет і територіальну цілісність. Кожного дня кращі сини і дочки нашої Батьківщини, ризикують життям заради миру та спокою на рідній землі, героїчно кидають виклик злу та несправедливості. Серед воїнів є і мужні ваші ровесники. Тож низький уклін та слова вдячності усім молодим людям, які так ревно та віддано сьогодні воюють зі злом.

Дякую кожному із вас за те, що творите нове майбутнє нашої держави, дякую за ваші сміливі ідеї та переконання змінити Роменську громаду на краще!

У День молоді вітаю усіх, хто молодий серцем, сповнений думок та активний до рушійних змін. Вірю, що майбутнє української молоді буде прекрасним, бо ви вже творите нову сторінку нашої історії.

Тож вірте в свої сили! Живіть, любіть, творіть та перемагайте! А ще щиро зичу молоді нашої громади, щоб в їхньому житті завжди було місце і романтиці, і цікавому дозвіллю, і творчим пошукам, і своєчасній реалізації талантів.

Знайте: молодість – не вік, а стан душі. Залишайтесь завжди молодими, активними та свідомими! Життя триває і воно непереможне!

З повагою – міський голова Олег СТОГНІЙ

Схожі публікації