Новини Охтирка

З ДНЕМ МОЛОДІ!

З ДНЕМ МОЛОДІ!

Це свято енергії, креативу, натхнення та можливостей!

Сучасне покоління юнаків та дівчат – це, насправді, творці нашого майбутнього! Молодіжні ідеї, мрії та дії змінюють світ на краще, і охтирська молодь – це майбутнє нашого міста.

Незважаючи на виклики воєнного часу, місто-герой Охтирка продовжує підтримувати обдаровану молодь. До Дня молоді Грамотами міського голови нагороджено:

З ДНЕМ МОЛОДІ! ЄВТУШЕНКА Максима Станіславовича, солдата, водолаза розвідувального взводу роти інженерної розвідки військової частини А 0563, за дотримання військової дисципліни, бездоганну військову службу, вагомий внесок у зміцнення обороноздатності держави, виконання завдань у протистоянні агресору, активну участь у фізичному розвитку молоді та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! ЄРМАКА Дениса Віталійовича, лейтенанта служби цивільного захисту, фахівця відділу забезпечення заходів з попередження надзвичайних ситуацій та цивільного захисту у Охтирському районі центру забезпечення діяльності Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! КОРНІЄНКА Максима Олександровича, старшого лейтенанта поліції, старшого оперуповноваженого сектору кримінальної поліції Охтирського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області, за сумлінне виконання службових обов’язків щодо боротьби зі злочинністю, охорони публічної безпеки та порядку та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! ДАВИДЕНКО Дар’ю Олегівну, лікаря з медицини невідкладних станів відділення екстреної (невідкладної) допомоги КНП ОМР «Охтирська ЦРЛ» за сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий внесок у надання медичної допомоги населенню міста Охтирка, відданість своїй справі, активну громадянську позицію та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! НЕВДАЧИНУ Карину Анатоліївну, учителя початкових класів ліцею № 5 імені Р.К. Рапія Охтирської міської ради Сумської області за професіоналізм, плідну працю, вагомий внесок у справу навчання та виховання підростаючого покоління та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! КОЛОДЯЖНУ Тамілу Сергіївну, керівника гуртка «Природа рідного краю» комунального позашкільного навчального закладу «Охтирський міський центр позашкільної освіти – Мала академія наук учнівської молоді» за вагомий внесок у навчання та виховання підростаючого покоління, високу результативність участі вихованців у конкурсах різних рівнів, збереження народних традицій, активну громадянську і волонтерську діяльність та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! БІЛКОВСЬКУ Катерину Миколаївну, вихованку комунального позашкільного навчального закладу «Охтирська дитячо-юнацька спортивна школа» за досягнення високих спортивних результатів на змаганнях з боротьби самбо та дзюдо, пропаганду здорового способу життя та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! ШАНДИБУ Володимира Андрійовича, викладача по класу скрипки Охтирської дитячої музичної школи імені П.С. Білинника за високу професійну майстерність, зразкове виконання службових обов’язків, активну громадянську позицію, пропаганду музичного мистецтва, активну участь у загальноміських масових заходах та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! АРХИПЕНКА Максима Сергійовича, фізичну особу – підприємця, за активну громадянську позицію, благодійну діяльність та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! ДУБРОВКУ Радіона Антоновича – голову ГО «Охтирський молодіжний центр» за вагомий особистий внесок у розвиток і реалізацію молодіжної політики, активну громадянську позицію, волонтерську діяльність та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! ІГНАТЧЕНКА Павла Олександровича – члена громадської організації «Центр розвитку вуличних культур» за вагомий особистий внесок у розвиток і реалізацію молодіжної політики, активну громадянську позицію, волонтерську діяльність та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! МЕЛЬНИКА Михайла Володимировича за активну громадянську позицію, реалізацію молодіжної політики в місті та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! КРИНИЧНУ Наталію Вікторівну – голову громадської організації «Імпульс Хаб» за активну громадянську позицію, реалізацію молодіжної політики в місті та з нагоди Дня молоді.

З ДНЕМ МОЛОДІ! ЗАКАБЛУКА Максима Володимировича – голову громадської організації «Офіс розвитку молоді» за активну громадянську позицію, реалізацію молодіжної політики в місті та з нагоди Дня молоді.

Ми впевнені, що після перемоги України молодь Охтирки стане рушійною силою відродження.

Нехай ваше життя буде яскравим і повним незабутніх моментів! Бажаю вам успіхів у всіх починаннях, справжніх друзів і мирного неба!

І пам’ятайте – у вас є все, щоб досягти успіху!

Вірте в себе, дійте сміливо!

Зі святом, молодь!

Схожі публікації