Новини Ромни

«ТИ ЯК?»: У РОМЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З КООРДИНАТОРАМИ ПРОЄКТУ

«ТИ ЯК?»: У РОМЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З КООРДИНАТОРАМИ ПРОЄКТУ

8 серпня 2024 року у місті Ромни відбулася важлива зустріч членів Координаційного центру підтримки цивільного населення Роменської міської територіальної громади з регіональною координаторкою проєкту Всеукраїнської програми ментального здоров’я “ТИ ЯК?” в Сумській області, радником голови Сумської ОВА Жанною СИДОРЕНКО.

Проєкт “ТИ ЯК?” спрямований на покращення психосоціального стану населення, підтримку ментального здоров’я та забезпечення належного рівня комунікації між різними верствами суспільства. Жанна Сидоренко розповіла, що для масштабування Всеукраїнської програми ментального здоров’я «ТИ ЯК?» за ініціативи першої леді Олени Зеленської в Сумській області відібрано 6 місцевих координаторів. Агенти змін працюватимуть у Роменській, Сумській, Лебединській, Конотопській, Глухівській та Шосткинській громадах. Їх завдання – зробити ментальну підтримку ще доступнішою і ближчою до людей.

В ході зустрічі координаторка проєкту представила психолога Людмилу Галигіну як консультанта у Роменській міській територіальній громаді з Всеукраїнської програми ментального здоров’я “ТИ ЯК?”, головна мета роботи якої полягатиме в створенні маршрутів для користувачів та надавачів послуг з ментального здоров’я різних сфер, включаючи неурядовий сектор та неформальні сервіси.

Координаторка проєкту зауважила, що успіх “ТИ ЯК?” багато в чому залежить від спільних зусиль та підтримки місцевої громади. Тож продовжуємо зміцнювати комунікацію між різними учасниками проєкту “ТИ ЯК?”

За повідомленням Управління соціального захисту населення РМР

Більше інформації на Telegram-каналі “Роменська громада” – https://t.me/romny_gromada 

«ТИ ЯК?»: У РОМЕНСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУЛАСЯ ЗУСТРІЧ З КООРДИНАТОРАМИ ПРОЄКТУ

Схожі публікації