Новини Охтирка

ГУМАНІТАРНА МІСІЯ GEM / BUFFET В СЕЛАХ

ГУМАНІТАРНА МІСІЯ GEM / BUFFET В СЕЛАХ

Якщо Ви слідкуєте за нашими публікаціями, то напевно знаєте про неймовірних друзів Охтирської громади з американської некомерційної організації Global Empowerment Mission Ukraine (GEM) і BUFFET.

Волонтери GEM / BUFFET долають тисячі кілометрів, щоб доставити величенькі пакунки з якісними продуктами і воду до людей, в чиї двері постукала війна: зруйнувавши житло, вимусивши покинути рідну домівку, вдаривши по ментальному здоров’ю та вплинувши на всі аспекти життя.

Як Ви знаєте, свої зусилля GEM / BUFFET в основному направляє на підтримку переселенців. Однак є й виключення з цього правила, і ми вкотре дякуємо команді благодійників за добро, за хоробрі серця!

Днями волонтери привезли до сіл, які входять до складу Охтирської територіальної громади, продуктові набори.

Мешканці Климентового, Сосонки, Поділа, Старої Іванівки та Будного, на жаль, не так часто, як хотілося б, отримують увагу від благодійних організацій, тож такі візити надзвичайно потрібні – як матеріально, так і емоційно. Особливо ж посмішки дітей, яким представники GEM / BUFFET з радістю дарували іграшки – безцінні.

Міський голова Павло Кузьменко висловив вдячність команді GEM / BUFFET та куратору направлення Сумської області GEM Олегу МАЛИНОВСЬКОМУ за підтримку мешканців Охтирської громади.

Ви долаєте тисячі кілометрів не дарма, бо тисячі сердець відчувають до вас щиру вдячність!

Схожі публікації