Субота, 21 Вересня, 2024

ВІЙНА

Новини Конотоп

Шахраї від імені начальника Конотопської РДА розсилають фейкові листи з проханням про допомогу ЗСУ

Шахраї від імені начальника Конотопської РДА розсилають фейкові листи з проханням про допомогу ЗСУ

Про це заявив начальник Конотопської РВА Павло Дудко, – повідомляють у пресслужбі РВА.

Аферисти від імені начальника Конотопської районної військової адміністрації розсилають фейкові листи з проханням надати благодійну фінансову допомогу 58 ОМПБр та іншим підрозділам Сил оборони України.

Шахраї обдзвонювали людей, надсилали листи і випрошувати гроші від мого імені. Тому, прошу всіх бути максимально пильними, перш ніж перераховувати кошти – перевіряти інформацію на достовірність, у разі отримання такого звернення від людей, які видають себе за посадовців, волонтерів, благодійників, або у разі наявності інформації про такі випадки, прохання невідкладно повідомляти до поліції, – звернувся до жителів Конотопського району Павло Дудко

За даними фактами шахрайства порушені кримінальні провадження, триває слідство.

Я вважаю, що наживатися на наших військових та дітях у всі часи – це злочин проти України, це смертний гріх, якому немає жодного виправдання, – підкреслив очільник Конотопського району.

Якщо підприємці мають бажання і можливість допомогти нашим військовим, прохання звертатися за детальною інформацією безпосередньо до начальника Конотопської РВА Павла Дудка за адресою: Конотопська районна військова адміністрація, м.Конотоп, вул.Соборна, 23.

Схожі публікації