Новини Шостка

Шосткинська громада продовжує допомогати військовим на фронті

У Шосткинському управлінні з питаннь надзвичайних ситуацій робота ведеться у двох пріорітетних напрямках: накопичення матеріального резерву та допомога військовим підрозділам, де служать наші земляки. Про це під час апаратної наради проінформувала  начальниця управління з питань НС Ольга Ткаченко.

На минулому тижні двом підрозділам були відправлені посилки на передову. Там і тепловізори, і дрони, і багато чого іншого, що потребують наші захисники на фронті.

Шосткинська громада продовжує допомогати військовим на фронті

Ольга Ткаченко також зазначила, що під час засідання комісій з ТЕБ та НС розглядали питання доступності захисних споруд. Були проведені перевірки балансоутримувачами, прийняті рішення, поставлені задачі щодо вжиття заходів про цілодобове функціонування укриттів.

Міський голова Микола Нога звернув увагу на хлопця, який перебуває у госпіталі після важкого поранення:

Організуйте, будь ласка, допомогу. Якщо треба кошти, давайте зберемо особисті кошти. Якщо треба бюджетні, давайте направимо бюджетні, але всі військові з нашої територіальної громади, хто потрапив у госпіталь повинні знати, що за спиною у них є громада, яка віддасть останню копійку, щоб допомогти.
Звертайтеся, будемо допомагати кожному, хто отримав поранення, – наголосив Микола Петрович.

Шосткинська громада продовжує допомогати військовим на фронті

Схожі публікації