Новини Конотоп

На Конотопщині тривають профілактичні заходи проти сказу

На Конотопщині тривають профілактичні заходи проти сказу

Конотопське районне управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області повідомляє, що фахівці дільничної лікарні ветеринарної медицини Конотопської районної державної лікарні ветеринарної медицини продовжують проводити подвірний обхід та роз’яснювальну роботу серед мешканців приватного сектора на території району щодо профілактики поширення сказу тварин.

Так за період з 24.07.2024 по 31.07.2024 року на території Кролевецької міської територіальної громади щеплено проти сказу 315 домашніх тварин, з них 154 собак та 161 котів,

Фахівцями лікарні відвідано домогосподарства м. Кролевець (щеплено 42 собак та 58 котів), с. Обтово (щеплено 34 собак та 16 котів) та с. Мутин (щеплено 25 собак та 30 котів), с. Локня (щеплено 33 собак та 27 котів), с. Дубовичі (щеплено 20 собак та 30 котів).

Щеплення має щорічно повторюватися (перший раз у 3 місячному віці, надалі – один раз на рік). Для здійснення щеплення необхідно лише звернутися до лікарень ветеринарної медицини Держпродспоживслужби вашого регіону. Заходи з профілактичних щеплень тварин проти сказу тривають і надалі, – зазначають фахівці Держпродспоживслужби.

Схожі публікації